Kategórie
 
 
 
 
 
 
 

Sila prírodnej fermentácie

Kód produktu:1476
Výrobca:Grada

Dodacia lehota
Na sklade: 2
Dodacia lehota: Odosielame do niekoľkých hodín, či dní.
Vaša cena:: 13,35 €

Sila prírodnej fermentácie

Sandor Ellix Katz

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr.

V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu či šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

  • Počet strán: 176 strán
  • Väzba: brožovaná väzba
  • Hmotnosť: 296 g
  • Jazyk: český jazyk
  • ISBN: 9788080902018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia